Terug

Jezus heeft veel meer volbracht dan alleen vergeving

Gezegend zij de God en Vader van onze Heere Jezus Christus, Die ons gezegend heeft met alle geestelijke zegen in de hemelse gewesten in Christus - Efeze 1:3

Je bent in Christus gezegend met alle geestelijke zegen in de hemelse gewesten. Alle. Moet je nagaan. Buiten volledige vergeving ben je toegerust om letterlijk alles te overwinnen wat voor je staat door Zijn kracht in jou. Sterker nog, je hebt al deze zegen al. Oftewel, je hebt de overwinning al. Het is alleen nog een kwestie van ontdekken wat je al hebt ontvangen in Hem, en dat uit te wandelen.

Zo is alles waar jij je toe zet gezegend. Alles wat je onderneemt. Alles wat je ook maar bedenkt en uitvoert. Door erachter te komen dat je letterlijk de kracht van onze Levende God in je hebt ga je je keuzes heel anders maken. Wat tot gevolg al leiden dat je impact maakt en alles benut wat Hij in jou heeft gelegd. Al je talenten, al je dromen, al je doelen. Je kan erop aangaan dat Hij Zijn Woord houdt. Soms gebeurt het niet meteen, maar het volgt. Dat is een feit. Mensen kunnen ook veel van je zeggen of van je vinden als je hierin begint uit te stappen. Maar wees niet bevreesd, want Hij is bij je, en Hij zal je overal bevestigen. Zie het filmpje hierna voor meer.